Nešto o nama

Već više od 20 godina
smo pouzdan partner!

Sigurnost

Od osnivanja do danas preduzeće se permanentno razvija i raste, i sada u stalnom radnom odnosu ima preko 50 radnika. Usled dobre saradnje sa drugim proizvođačima u mogućnosti smo da, po potrebi, višestruko proširimo svoje kapacitete i prihvatimo narudžbe svih obima.

Vizija kompanije

Vizija nam je da ostanemo lider u proizvodnji lične zaštitne opreme na tržištu Srbije i značajan poslovni partner uglednim i velikim evropskim kompanijama.

10

Godina

200+

Zaposlenih

2000+

Klijenata

Jugotex

U savremenom pogonu proizvodimo više od 360.000 komada radne i specijalizovane zaštitne odeće svake godine i sarađujemo sa više od 50 kompanija iz Srbije, regiona i Evrope. Poslujemo i sa malim i velikim kompanijama, pronalazeći najbolja rešenja za svakog klijenta. Inventivnost i fleksibilnost su ključne, jer svaki naš klijent je jedinstven.

Kompanija na tržištu Srbije ima četiri izložbeno prodajna centra i to u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku.

Prateći najnovija tehničko-tehnološka dostignuća u oblasti proizvodnje lične zaštitne odeće, postojećim i potencijalnim klijentima kompanije iz Srbije i Evrope nudimo proizvode svetske klase zahvaljujući kojima će se zaposleni osećati bezbedno.

Konsalting

Kakve zahteve postavlja vaš posao i radno okruženje? Da li da vaša radna odeća bude trajna, udobna i funkcionalna? Da svi primete vas i vaše kompanijske boje? Najbitnija vam je bezbednost? Ili zaštita od raznih vremenskih uslova? Ono oko čega odmah možete biti sigurni je – vrhunski kvalitet. Sve ostalo dogovorićemo zajedno s vama i posavetovati vas koji materijali i kakva vrsta odeće najbolje odgovaraju vašim potrebama.

Svoj posao shvatamo veoma ozbiljno i brinemo o svakom detalju, od dizajnerskog crteža i izbora materijala, do sveobuhvatnog procesa proizvodnje i testiranja. Naša proizvodnja je usaglašena sa vrlo rigoroznim zakonima Evropske unije, zato pažljivo kreiramo adekvatnu zaštitnu odeću koja čuva radnike od rizika i njihove kompanije od ogromnih troškova usled eventualnih nezgoda na radu.

STROG KVALITET

Materijale i repro materijale koje koristimo proizvele su renomirane inostrane kompanije. Njihov kvalitet dokazujemo konstantnim proverama u specijalizovanim domaćim laboratorijama za ispitivanje tekstilnih materijala, kao i u prestižnim evropskim laboratorijama. Kompanija posluje po strogim svetskim standardima što se potvrđuje dobijenim sertifikatima za ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001. (sertifikate možete preuzeti na ovom linku).

Odgovaramo na sva pitanja koja imate za nas

Odgovorićemo na sva vaša pitanja koja imate za prodaju i proizvodnju svakog radnog dana od 08:00 do 16:00